Provedite četiri nezaboravne noću u Dubaiju za samo 508 evra

Izvor: Blic, 18.Feb.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite četiri nezaboravne noću u Dubaiju za samo 508 evra

Ukoliko želite sebe da počastite neverovatnim putovanjem, vreme je da posetite Ujedinjene Arapske Emirate i smaragdni grad Dubai. Sajt "superodmor.rs" vas vodi tamo za samo 508 evra po sobi.

Prve asocijacije na Dubai su, za većinu turista, najčešće: zlato, bogatstvo, luksuz i najskuplji hoteli čiji vrhovi samo što ne dodiruju nebo. Dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata je i mnogo više od toga a sajt "superodmor.rs" nudi vam mogućnost da njegove čari doživite lično. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Verovatno želite prvo da pogledate neverovatnu arhitektonsku građevinu u obliku sidra koja je i simbol Dubaija hotel "Burž Al Arab", što neće biti problem jer sa ponudom od četiri fantastične noći sa doručkom u Dubaiju za 508 evra imate dovoljno vremena za razgledanje.

Kada iz Beograda sletite avionom koji ulazi u okvir ponude na aerodrom u Dubaiju, koji je jedan od najvećih na svetu, prva stvar koju ćete primetiti je velika vlažnost u vazduhu, što je posledica suptropske klime, od koje će vam se znojiti dlanovi, zato je i najpametnije da optutujete sada a ne tokom leta kada se temperature penju i do 48 stepeni.

Na ulicama Dubaija nema beskućnika, niko ne prosi, nema pasa i mačaka, i svako drvo stoji na svom mestu zato što je tako planirano.

Dubai nije moguće opisati a da ne spomenemo predivni akvapark, veštačka skijališta, i ulice pune ultramodernih zgrada i šoping centara u kojima se uglavnom odvija sav socijalni život. Bilo da želite da uživate u toplom suncu ili da kupujete stvari kojih nema nigde drugde na planeti, Dubai je pravo mesto za vas, a sajt "superodmor.rs" prava adresa za najbolju ponudu.

Povezane vesti: Spremni za leto uz pomoć Superodmora

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.