Izvor: Blic, 22.Mar.2024, 10:36

Proleće je stiglo i više nema izgovora za izbegavanje fizičke aktivnosti – ali, ovo je stvar o kojoj MORATE da vodite računa, posebno kad su u pitanju deca, ali i vi sami

Ako ćemo da budemo iskreni prema sebi, skoro svi mi smo se tokom zimskog perioda u većoj ili manjoj meri ulenjili. Iako sama zima nije bila preterano hladna, nije nam se dalo tokom sivih i kratkih dana da idemo čak ni u šetnju, a kamoli da se presvlačimo u sportsku opremu i krenemo na pravi trening. Kad se tome dodaju sve one kalorije koje smo unosili tokom prazničnih i neprazničnih dana, jasno je da je stigao pravi trenutak da krenemo sa skidanjem neželjenih zimskih naslaga i povratak u dobru formu. Isto važi i za našu decu, kojoj smo takođe dozvolili da se tokom zime malo ulenje. Ali, sada više nema izgovora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.