Prokrstarite zapadnim Mediteranom i uštedite čak 450 evra!

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokrstarite zapadnim Mediteranom i uštedite čak 450 evra!

Ukolliko su vam uobičajena letovanja dosadila, otisnite se na krstarenje Zapadnim Mediteranom uz specijalnu ponudu sajta "Superodmor.rs". Za samo 489 evra dobijate sedam punih pansiona na prelepom brodu punom iznenađenja.

Za sve koji su željni putovanja o kom će dugo pričati, omiljeni portal za putovanja, Superodmor.rs, obezbedio je posebnu ponudu. Ako danas rezervišete aranžman za krstarenje Zapadnim Mediteranom, ostvarićete neverovatan popust >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - čak 450 evra po osobi! Umesto da platite 939 evra, sedam punih pansiona platićete samo 489 i uživati na jednom od najnovijih brodova kompanije MSC.

Brod MSC Preciosa opremljen je tako da udovolji vašim potrebama. Pored 4D bioskopa, kuglane, vodenog tobogana, sportskog terena i staze za tranje, tu su i wellness, sauna, 10 barova, tursko kupatilo, jakuzzi kade, zatvoren bazen sa staklenim pokretnim krovom i još mnoge pogodnosti.

Ukoliko želite da okušate sreću, možete da posetite kazino u sklopu ovog fantastičnog kompleksa, a ako želite veče za ples, posetite disko klub. Jedno krstarenje, a hiljadu mogućnosti!

Iz Srbije se polazi 18. 09, a u Đenovi se stiže 19. 09. U cenu je uračunat autobuski prevoz od Beograda do Đenove i od Đenove do Beograda.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.