Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 09:02

Pritisnite dugme i zaradite milion dolara... i ne pitajte ništa! Triler "Kutija" sa Kameron Dijaz u četvrtak na "Blic televiziji"!

Nakon što na "Blic televiziji" pogledate nastavke domaćih i stranih serija, udobno se smestite u svom domu i prepustite se psihološkom trileru "Kutija" koja nam pokazuje koliko daleko je čovek u problemu spreman da ode. Kroz film vas vode Kameron Dijaz kao Norma i Džejms Marsden u ulozi Artura. Ne zaboravite da vas na MTS kanalu 115 očekuje i Noćni program sa serijama "Šetland" i Biro"!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POTRESNA ISPOVEST ČUVENOG PEVAČA, PRAVI SAVETI ZA SVAKU ŽENU I ZABAVNI RECEPTI: Pogledajte šta vas sve čeka danas na programu "Blic" Tv-a

Izvor: Blic, 25.Maj.2023

Prave savete za svaku ženu čućete u emisiji "Blic žena magazin" od 19:10 a nakon toga Vjeko i Katty nam pripremaju pravi kulinarski spektakl. Polako se zahuktavaju događaji u domaćoj seriji Tajkun koja je na našem programu svake večeri. A u novom izdanju “Bisera” Vanje Bulića dobićemo odgovor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.