Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 18:54

"Prišla mi je i pred svima rekla: "SPAVALA SAM SA VAŠIM MUŽEM": Oni su podelili šokantne ispovesti o prevari, a Nikolina priča kako je upoznao ŠVALERA svoje žene je neverovatno bizarna

Sačuvati brak u današnje vreme čini se kao pravi poduhvat, mnogi su primeri onih koji ne umeju da cene tu sreću da imaju porodicu i čine sve da je očuvaju, već baš suprotno - na najgore moguće načine idu ka tome da je unište. Jedan od tih načina je i prevara. O tome kako je biti prevaren teško je pričati, još teže je to i doživeti, ali ovi ljudi odlučili su da svoje ispovesti iznesu javno. To šta su oni doživeli i kako su za tu izdaju onih koje su najviše voleli saznali, ne bismo nikome poželeli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.