Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 18:20

Prestižni festival zabavne muzike održaće se 20. aprila u MTS Dvorani: Blic televizija je novi medijski pokrovitelj "Beogradskog proleća"

Blic Televizija novi je medijski pokrovitelj festivala "Beogradsko proleće", koji će ove godine biti održan 20. aprila u MTS Dvorani. Svi ljubitelji čuvenog festivala moći će da uživaju u live prenosu na Blic televiziji, kanal 117, ali i na portalu blic.rs , gde će takođe ići prenos.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

19 takmičara će nastupiti na festivalu "Beogradsko proleće": Na Blic TV uživo pratite prestižni festival zabavne muzike!

Izvor: Blic, 10.Apr.2024, 17:28

Festival "Beogradsko proleće" ove godine će biti održan 20. aprila u MTS Dvorani. Svi ljubitelji čuvenog festivala moći će da uživaju u uživo prenosu na Blic televiziji od 20 časova, kanal 117, ali i na portalu blic.rs , gde će takođe ići prenos.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.