Izvor: Blic, 16.Okt.2023, 17:17

Premijera slatko-gorke komedije "Godišnjica": Glumci se hvataju u koštac sa bračnim dilemama i problemima iako niko od njih nema staž od 25 godina braka

Premijera predstave "Godišnjica" Rebeke Vilhajt, u režiji Petra Jovanovića biće 18. oktobra na Velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Duhovita priča o ljubavi, braku i ženama koje su heroine u svim vremenima: Premijera „Godišnjice“, u režiji Petra Jovanovića na Velikoj sceni Madlenianuma

Izvor: Danas, 17.Okt.2023, 16:34

Opera i teatar Madlenianum počinju novu sezonu 2023/2024. premijerom romantične komedija "Godišnjica" Rebeke Vilhajt, u režiji Petra Jovanovića, koja je zakazana u sredu, 18. oktobra u 19.30, na Velikoj sceni ove kuće.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.