Predstavljamo letovališta u Španiji (3): Iljetas

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo letovališta u Španiji (3): Iljetas

Samo na Blic.rs i SuperOdmor.rs možete saznati sve što vas zanima o letovalištima u Španiji i dobiti podatke o najaktuelnijim ponudama. Danas predstavljamo Iljetas.

Iljetas je rezidencijalna zona Palma de Majorke, udaljena 4 km od centra grada i 14 km od aerodroma.

Na ovom zelenom rtu koji se strmo spušta u more nekada su bili letnjikovci bogataša, ali s vremenom su ih zamenili hoteli visokih kategorija.

U strmim liticama more je izdubilo male kamene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvale, koje su postale minijaturne plaže hotela u Iljetasu.

Više o Iljetasu pročitajte ovde.

Više o plažama Iljetasa pročitajte ovde.

Više o provodu u Iljetasu pročitajte ovde.

Više o izletima u Iljetasu pročitajte ovde.

Aktuelnu ponudu za letovanje u Iljetasu pogledajte ovde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predstavljamo letovališta u Španiji (4): Kala Rahada

Izvor: Blic, 10.Apr.2011, 10:45

Samo na Blic.rs i SuperOdmor.rs možete saznati sve što vas zanima o letovalištima u Španiji i dobiti podatke o najaktuelnijim ponudama. Danas predstavljamo Kala Rahadu...Kala Rahada je letovalište na severoistočnoj obali ostrva Majorka, na malom kamenom poluostrvu i pripada opštini Kapdepera...Kala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.