VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA ROKFEJOM: Predsednik republike razgovaraće sa francuskim diplomatom u 10 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:02

VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA ROKFEJOM: Predsednik republike razgovaraće sa francuskim diplomatom u 10 časova

u 10 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa direktorom za kontinentalnu Evropu Ministarstva spolјnih poslova Republike Francuske Brisom Rokfejom.

Prema najavi predsednikove službe za saradnju sa medijima, sastanak će biti održan u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković obavestio Francusku: Srpski narod na Kosovu ugrožen

Izvor: Danas, 12.Mar.2024

Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa direktorom Odeljenja za kontinentalnu Evropu ministarstva inostranih poslova Francuske, Brisom Rokfejom, koga je informisao o ugroženosti srpskog naroda na Кosovu, naročito posle najnovijih nasilnih odluka Prištine o ukidanju...

Nastavak na Danas...

VUČIĆ DANAS SA ROKFEJOM: Predsednik republike razgovaraće sa francuskim diplomatom u 10 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 08:46

Sastanak počinje u predsedništvu u 10 časova...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa direktorom za kontinentalnu Evropu Ministarstva spolјnih poslova Republike Francuske Brisom Rokfejom...Prema najavi predsednikove službe za saradnju sa medijima, sastanak će biti održan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.