Izvor: Blic, 02.Sep.2023, 10:24

"Pravljen u laboratoriji tajne službe na zahtev Putina": Ovako se na crnom tržištu u Srbiji reklamira "ruski lek za sve bolesti", naš lekar UPOZORAVA

Ruski lek za sve bolesti - tako se na internetu reklamira imunofan, preparat koji je navodno napravljen u laboratoriji ruske tajne službe. Prodaje se i u Srbiji - "na crno". Međutim, ovaj preparat se ne može preporučiti pacijentima sa malignitetom, ističe klinički farmakolog prof. dr Radan Stojanović. O imunofanu nema objavljenih relevantnih studija u eminentnim časopisima, te sve informacije koje se o njemu mogu naći dolaze pod sumnju, kaže prof. dr Stojanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbi naručuju ruski lek preko interneta: Reklamira se kao čudesan preparat, a lekar upozorio na sve opasnosti!

Izvor: 24sedam.rs, 02.Sep.2023

Preparat koji je navodno napravljen u laboratoriji ruske tajne službe, prodaje se i u Srbiji i to "na crno"

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.