Izvor: Blic, 06.Dec.2022, 23:33

"Pozorišne novogodišnje priče" pozivaju Novosađane na bogate programe Srpskog narodnog pozorišta

Posle velikih dramskih, operskih i baletskih premijera i projekata, Srpsko narodno pozorište završiće ovu ali i otpočeti novu 2023. godinu u velikom stilu. Novogodišnji duh koji odiše nadom za lepšim i boljim početkom, širiće se i kroz najstariji nacionalni teatar u Srba jer će zaljubljenici u kulturu i umetnost imati prilike da uživaju u Pozorišnim novogodišnjim pričama koje će početi 31. decembra popularnom Rok operom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Pozorišne novogodišnje priče“ počinju Rok operom za doček Nove godine

Izvor: NoviSad.com, 07.Dec.2022, 09:50

Srpsko narodno pozorište završiće ovu, a otpočeti novu 2023. godinu desetodnevnim programom pod nazivom „Pozorišne novogodišnje priče“ koji će početi 31. decembra popularnom Rok operom..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.