Poželeo da se potpiše na Koloseumu, pa je platio drakonsku kaznu za to!

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poželeo da se potpiše na Koloseumu, pa je platio drakonsku kaznu za to!

Zamislite da ste toliko pa recimo ludi da vam padne na pamet da urezujete svoje inicijale na zidove građevine stare preko 2000 godina. Teško to možete i zamisliti? E pa postoji jedan takav, i upravo je kažnjen!
Rim je toliko skup koliko je lep. Pa samo pogledajte koliko dođe sladoled, kako vas varaju taksisti, a o džeparošima da ne govorimo. I ako uspete da prođete srećno da vas neko ne opljačka - sigurno ćete doći kući bez ičega u džepu.
No jedan lik podigao je nivo trošenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << novca u Rimu na fascinantnih 20.000 evra jer je urezao slovo K na zid Koloseuma. Reč je o jednom Rusu (42) kojeg su uhvatili čuvari dok je oštrim predmetom strugao po hiljadu godina starom artefaktu.
Glavna konzervatorka ostala je zgrožena činom ovog vandala i izjavila je, da ne samo da je oštećen zid ove istorijske građevine, nego je oštećen i izgled samog Koloseuma. Ovo nije prvi primer takve vrste vandalizma - nedavno je nekoliko dečaka iz Kanade, Australije i Brazila isto tako ostavilo svoje inicijale, ali su uspeli da izbegnu plaćanje kazne zbog toga što su maloletnici.
Da li je jedno slovo K zaista vredno tolikog novca?
Izvor: punkufer.hr
Pročitajte i: 
Samo za najhrabrije! Najekstremnija ski staza na svetu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.