Izvor: Blic, 17.Jan.2021, 19:17

"Potisnula sam sve što mi je radio" Rediteljka Maja Matković progovorila o svom iskustvu u školi Mike Aleksića

Nakon što je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, mnogi su joj javno pružili podršku. Danas se i rediteljka Maja Maletković, koja je takođe išla u njegovu školu glume, oglasila i otkrila šta se dešavalo u istoj i kroz šta je prošla.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I ONA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA! Verica Rakočević pružila podršku Mileni: "Razumem devojku, takvu TRAUMU kad prođete..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021

Otvorila dušu ekskluzivno za portal Srbija Danas!..Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je Milena Radulović izašla u javnost sa tvrdnjama da ju je silovao nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić kada je bila maloletna. Pored nje, još nekoliko devojaka prijavilo je nadležnim institucijama slično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.