Izvor: Blic, 18.Avg.2023, 11:20

Postavio kamere u toalet preduzeća i snimao žene, uređaje slučajno otkrila čistačica: Muškarac iz Goražda priveden, pa pušten

Muškarac iz Goražda inicijala A. Č. (42) prijavljen je za neovlašteno snimanje u ženskom toaletu u jednom privrednom subjektu u Goraždu, potvrdio je Predrag Golubović, glavni kantonalni tužilac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJNO SNIMAO ŽENE! Umesto radijatora, majstor POSTAVLJAO KAMERE u toaletu firme i po kućama, sve slučajno otkrila spremačica! On uhapšen, pa PUŠTEN!

Izvor: Blic, 18.Avg.2023

Muškarac iz Goražda Ahmed Č. (42) prijavljen je za neovlašćeno snimanje u ženskom toaletu u jednom privrednom subjektu u Goraždu, potvrdio je Predrag Golubović, glavni kantonalni tužilac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.