Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 17:02

Poštarki proverili radni sto, zbog onog što su zatekli dobila je otkaz: "Bilo je previše ulica"

Pošta u Hrvatskoj optužila je poštarku da nije na vreme dostavila čak 580 običnih poštanskih pošiljaka i tri preporučene pošiljke za opštinske sudove. Poštarka iz Hrvatske dobila je otkaz jer nije dostavljala pakete na vreme, a za neke registrovane je krivotvorila potpise kao da ih je predala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radnica pošte dobila otkaz: Evo šta je uradila

Izvor: B92, 19.Feb.2024

Poštarka Tamara iz Hrvatske dobila je otkaz jer nije na vreme uručivala pošiljke, prenosi portal Danica...Za neke preporučene ona je falsifikovala potpise kao da ih je uručila...Otkazu koji joj je nakon interne kontrole uručila Hrvatska pošta protivili su se Radničko veće HP-a i Hrvatski sindikat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.