Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 21:32

Poslodavac saznao da mu radnica ide na trudničko pa potezom RAZBESNEO CELU SRBIJU: "Ne potpisuj ništa, ZOVI ADVOKATA!"

Jedna Srpkinja priznala je da se u svojim prvim danima trudnoće našla u nešto komplikovanijoj situaciji onda kada je srećne vesti saopštila poslodavcu za kog radi. Iako je uradila ono što je doktor od nje zahtevao nadređeni, čini se, za njen zahtev nije imao razumevanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kada je saznao da je RADNICA U DRUGOM STANJU POSLODAVAC URADIO NEŠTO ŠTO JE RAZBESNELO CELU SRBIJU, "Ne potpisuj ništa i zovi advokata"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 08:32

Mišljenja o ovoj situaciji su oprečna...Jedna Srpkinja priznala je da se u svojim prvim danima trudnoće našla u nešto komplikovanijoj situaciji onda kada je srećne vesti saopštila poslodavcu za kog radi. Iako je uradila ono što je doktor od nje zahtevao nadređeni, čini se, za njen zahtev nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.