Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 21:56

Posle svađe, OŠTRICU SEKIRE ZARIO BRATU U LEĐA, strina sprečila tragediju! "Blic" saznaje: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u selu kod Sokobanje

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv Predraga L. (29) iz sela Resnik u opštini Sokobanja zbog sumnje da je 25. avgusta prošle godine oko 2.30 časova pokušao da ubije brata od strica J. L, saznaje „Blic“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DOPRATI DEVOJKU I DOĐITE U PODRUM" Podignuta optužnica protiv ubice iz Rakovice: Damjan Aleksandru poslao poruku misterioznog sadržaja, pa ga svirepo ubadao u grudi ČAK 5 PUTA

Izvor: Blic, 08.Feb.2023, 12:03

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Damjana G. (20) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio Aleksandra Tatalovića u februaru prošle godine u Rakovici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.