Poskupljuje ulaz u čuvenu firentinsku galeriju Ufici

Izvor: B92, 31.Jul.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupljuje ulaz u čuvenu firentinsku galeriju Ufici

Čuvena Galerija Ufici u Firenci saopštila je da će od 1. septembra povećati cenu pojedinačnih ulaznica i uvesti novu tabelu cena koja uključuje popuste i prioritet ulaza sa godišnjim propusnicama i trodnevnim ulaznicama.

Kako je navedeno, novi raspored cena ulaznica uveden je da bi posetioci proveli više vremena u svim delovima kompleksa galerije Ufici, uključujući renesansnu palatu Piti i baštu Boboli.

Dnevna ulaznica za Ufici biće povećana sa osam na 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra tokom zimske sezone, dok će tokom ostatka godine biti 20 evra.

Trodnevna karta za galeriju, koja uključuje Palaco Piti i baštu Boboli, koštaće izmedju 18 i 38 evra, a uključuje i prioritetan ulazak.

Godišnja ulaznica za sva tri objekta koštaće 70 evra, odnosno 50 evra samo za galeriju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.