Izvor: Blic, 21.Sep.2023, 10:25

Pomoć u budućem obrazovanju i karijeri: Više od 40 mentora iz IT kompanija će raditi sa srednjoškolcima

Inicijativa Digitalna Srbija u ovoj školskoj godini pokreće novi ciklus programa u okviru kog će više od 40 mentora iz nekih od vodećih digitalnih kompanija u Srbiji u narednim mesecima raditi sa srednjoškolcima, deleći svoja profesionalna iskustva i pomagati im u donošenju ključnih odluka u vezi sa budućim obrazovanjem i karijerom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Besplatan mentorski program Karijera 4.0 — Priprema srednjoškolaca za karijeru uz stručnjake iz IT sektora

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023

Inicijativa Digitalna Srbija najavljuje otvaranje trećeg ciklusa mentorskog programa Karijera 4.0, koji će omogućiti srednjoškolcima na završnoj godini da se povežu sa više od 40 stručnjaka iz digitalnih kompanija koje posluju u Srbiji...Program je dizajniran da pomogne učenicima da donesu odluku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.