Izvor: Blic, 21.Avg.2023, 14:40

Pomoć od 10.000 dinara: Šta ako o detetu brine hranitelj, otac udovac ili majka koja ne ispunjava uslove? Ovo su odgovori na česta pitanja

Ministarstvo finansija odgovorio je na još na nekoliko pitanja vezano za pomoć od 10.000 dinara za decu do 16 godina. Ovaj put tema je otac udovac, hranitelj, majka koja ne ispunjava propisane uslove, starateljstvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta ako je otac udovac ili majka strana državljanka: Ministarstvo objavilo nove informacije za prijavljivanje za pomoć od 10.000 dinara

Izvor: Danas, 21.Avg.2023

Ministarstvo finansija objavilo je danas na Instagramu novo uputsvo za određene građane na koji način mogu da se prijave za pomoć za decu do 16 godina u iznosu od 10.000 dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.