Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 09:07

Pogledajte na "Blic televiziji" poslednju epizodu serije "Vanga", kao i nastavak ciklusa filmova Bada Spensera i Terensa Hila

Glumci kažu da su snimanje serije o poznatoj bugarskoj proročici Baba Vangi pratili brojni čudni događaju i da nisu verovali da će svih 12 epizoda da budu završene na vreme. Ina Ćurikova, kojoj je prvobitno bila ponuđena glavna uloga, slomila je obe ruke, dok reditelja Sergeja Berčukova umalo nije udario voz. Na zadovoljstvo gledalaca, serija je kompletirana a danas na "Blic televiziji" pogledajte poslednju epizodu. Na MTS kanalu 115 u terminu od 23:15 emituje se film "Kasandrin san" sa Kolinom Farelom i Ijanom Mekgregorom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.