Izvor: Blic, 17.Jul.2023, 20:28

Poginuo pilot ruskog bombardera "Suhoj" koji se danas srušio u Azovsko more, poznat uzrok nesreće (VIDEO)

Pilot ruskog borbenog aviona Su-25, koji se srušio na Krasnodarskoj teritoriji, poginuo je, saopštio je na svom Telegram kanalu načelnik Jejskog okruga Roman Bublik, prenosi RIA novosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UMRO PILOT RUSKOG AVIONA KOJI SE SRUŠIO U AZOVSKO MORE! Odlagao je katapultiranje zbog velikog broja ljudi na plaži?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023

Informaciju je potvrdio načelnik okruga Jejsk..Ruski jurišni avion SU-25 pao je danas u Azovsko more kod Jejska, preneo je britanski "Miror" pisanje "Sputnjika". Prema najnovijim informacijama, pilot aviona je preminuo...Ovu informaciju je potvrdio načelnik okruga Jejsk, Roman Bublik, na svom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.