Izvor: Blic, 18.Sep.2023, 17:00

Počinju pregovori o slobodnoj trgovini Srbije i UAE! Momirović: Potpisani Sporazum siguran put za nove investicije

Vlada Republike Srbije, u prethodnim godinama, pokazala je da je snažno okrenuta podršci privatnom sektoru i privlačenju novih investicija, a Sporazum o slobodnoj trgovini sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima će dodatno podstaći nove investicije iz ove jako bogate države, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas potpisan strateški dokument sa Vladom Ujedinjenih Arapskih Emirata kojim i u formalnom smislu započinju pregovori o slobodnoj trgovini između Republike Srbije i UAE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa UAE – siguran put za nove investicije u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023

inistar Momirović je u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Dubaiju...Vlada Republike Srbije, u prethodnim godinama, pokazala je da je snažno okrenuta podršci privatnom sektoru i privlačenju novih investicija, a Sporazum o slobodnoj trgovini sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.