Počinju flydubai popusti

Izvor: Objava, 08.Sep.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju flydubai popusti

Avio-kompanija je najavila popuste od 30 odsto širom svoje mreže

Beograd, 8. septembar 2015: Kompanija flydubai danas je po prvi put pokrenula akciju popusta širom svoje mreže, nudeći putnicima popust od 30 odsto na cene karata u biznis i ekonomskoj klasi za Dubai, i druge odabrane destnacije. Putnici koji planiraju da putuju u periodu između 1. oktobra 2015. i 30. juna 2016. godine, a naprave rezervaciju pre 20. septembra, dobiće popust od 30 odsto.

Sa flotom od 49 modernih Boeing 737-800 aviona nove generacije, flydubai ima preko 1.600 letova nedeljno ka više od 90 destinacija u 45 država, stvarajući mrežu koja pokriva zalivske države, Bliski istok, Afriku, region Kavkaza, Centralnu Aziju, Evropu i Indijski potkontinent.

Dubai se nalazi na raskršću Istoka i Zapada, i u središtu je dinamične globalne industrije povezujući ljude različitog porekla i različitih kultura. Dubai je takođe kosmopolitska oaza, grad futurističkog izgleda koji se proteže Arabijskom pustinjom. Od tržnih centara i zatvorenih staza za skijanje pa sve do safarija u pustinji i najviše zgrade na svetu, Dubai je grad koji poseduje atrakcije bilo za čitavu porodicu, bilo za ljubitelje putovanja.

Kompanija flydubai je posvećena cilju da obezbedi putnicima bolje iskustvo putovanja, nudeći im veći izbor i fleksibilnost,. Biznis klasa kompanije flydubai nudi još udobniji i personalizovaniji doživljaj letenja, dok komforna ekonomska klasa nastavlja da pruža priliku da se češće putuje na više destinacija, za manje novca.

Rezervišite kartu pre 20. septembra i otputujte kompanijom flydubai tamo gde želite da budete, i to po 30% nižoj ceni. Karte za letove se mogu kupiti preko sajta kompanije flydubai (flydubai.com), kontakt centra (011/328-2271), u flydubai poslovnicama ili posredstvom urističkih agencija. Molimo Vas da posetite flydubai internet stranicu (flydubai.com) kako biste se u potpunosti upoznali sa svim uslovima putovanja..

Kompanija flydubai ima 3 leta nedeljno koji povezuju Beograd i Dubai
Za raspored letova, molimo Vas da posetite: http://www.flydubai.com/en/plan/timetable/

O kompaniji flydubai:

Sa sedištem u Dubaiju, flydubai nastoji da premosti sve prepreke na putovanjima i da poboljša veze između različitih kultura svojom mrežom letova koja je u stalnoj ekspanziji. Od početka poslovanja 2009. godine, kompanija flydubai je:
• Stvorila mrežu od 90 destinacija, sa 19 novih linija pokrenutih tokom 2015. godine
• Otvorila 67 novih linija koje prethodno nisu imale direktnu avio vezu sa Dubaijem ili nisu bile servisirane od strane nacionalnih prevoznika iz Dubaija
• Oformila flotu od 49 novih aviona i naručila više od 100 aviona do kraja 2023, od kojih su svi Boeing 737-800.
Pored toga, agilnost i fleksibilnost kompanije flydubai kao mladog avioprevoznika dodatno su doprineli ekonomskom razvoju Dubaija, u skladu sa vizijom Vlade Dubaija o uspostavljanju trgovačkih i turističkih veza sa tržištima sa kojima ranije saradnja nije bila dovoljno razvijena.

Za više informacija o servisima kompanije flydubai, posetite flydubai.com






Povezane vesti

Er Srbija otvorila luksuzan salon na beogradskom aerodromu

Izvor: Capital.ba, 09.Sep.2015, 11:20

BEOGRAD, Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorili su danas premijum salon te kompanije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla i poručili da je to još jedan dokaz da je srpska aviokompanija najbolja u regionu i jedna od vodećih u Evropi. Na svečanom...

Nastavak na Capital.ba...