Počinje kupališna sezona na Štrandu

Izvor: B92, 01.Maj.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje kupališna sezona na Štrandu

Novi Sad -- Kupališna sezona na novosadskom Štrandu zvanično počinje danas, a cena ulaznice ostaje ista kao i prošle godine.

Građani će dnevnu ulaznicu plaćati 50 dinara, a sezonske karte bez popusta koštaju 1.350 dinara.

Popust za ulaz na kupalište imaju đaci, studenti i penzioneri koji će za sezonsku ulaznicu morati da izdvoje 850 dinara, dok deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

Za bezbednost kupaca i posetilaca brinu spasilacka i redarska služba, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a o zdravlju brine dežurni lekar.

Tokom vrelih letnjih dana na sedam hektara zelenih površina i skoro isto toliko peščanih, dođe oko 20.000 posetilaca dnevno, a od 1. maja do 30. septembra u letnjoj sezoni kroz kapije plaže prođe i do milion ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počinje kupališna sezona na Štrandu

Izvor: B92, 01.Maj.2018

Kupališna sezona na novosadskom Štrandu zvanično počinje danas, a cena ulaznice ostaje ista kao i prošle godine...Građani će dnevnu ulaznicu plaćati 50 dinara, a sezonske karte bez popusta koštaju 1.350 dinara...Popust za ulaz na kupalište imaju đaci, studenti i penzioneri koji će za sezonsku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.