Počeo haos na granicama

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo haos na granicama

Na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom večeras su zabeležene velike gužve i višesatna čekanja, saopštio je AMSS.

Foto: MONDO

  Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske vozila čekaju oko šest sati, a kolona je duga od šest do sedam kilometara.

Vozila na graničnom prelazu Šid čekaju oko pet sati.

Vozila na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čekaju oko dva sata. Kolona vozila na izlasku iz Mađarske duga je par kilometara što produžava vreme čekanja.

Vreme čekanja na prelazu "Sremska Rača" je promenljivo i kreće se od 30 do 60 minuta.

Na naplatnim rampama Bubanj potok, Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac može doći do formiranja manjih kolona na kojima su trenutna zadržavanja desetak minuta.

Vozačima se savetuje oprez zbog sumaglice koja smanjuje vidljivost, ali i da paze na poledicu, jer je kolovoz mokar i klizav što može biti razlog povremenih zastoja i prekida u saobraćaju, navodi AMSS.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gužve na putevima, kolone na granicama

Izvor: Mondo, 24.Dec.2016, 11:20

Na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom velike gužve i višesatna čekanja. Ne krećite na put bez zimse opreme, poštujte propise i vozite polako...Foto: MONDO Na graničnom prelazu Batrovci čeka se satima...Zbog predstojećih praznika na putevima su veće gužve, a na graničnim prelazima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.