Izvor: Blic, 14.Jun.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Samit guvernera u Bečićima

Oko 80 odsto izvoza regiona Zapadnog Balkana odnosio se na Evrozonu, dok je najviše investicija u region upravo došlo iz te oblasti, zbog čega svako negativno pomeranje unutar Evrozone ima uticaj na naš region, izjavio je danas predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović. On je istakao da je zbog toga potrebno da sve zemlje regiona imaju spreman odgovor na svaku moguću krizu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlahović: Potreban konstantan rast privrede zemalja Balkana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2019

Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović izjavio je danas da region zapadnog Balkana zaostaje za regionom centralne Evrope, tako da je potrebno da zemlje u regionu imaju konstantan rast privrede od pet odsto kako bi dostigle njihov nivo...Na otvaranju Samita guvernera u Bečićima, kod...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.