Počela sezona skijanja

Izvor: Prva.rs, 18.Dec.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sezona skijanja


Temperatura pada i minusi kucaju na vrata. Svi sedimo u toplim, zagrejanim domovima. Problemi sa kilogramima sačekaće na proleće većinu, ako se ne potrudimo da se to ne desi. Osim toga, naučnici su dokazali da zimski sportovi drastično poboljšavaju raspoloženje kod ljudi, što može dovesti i do poboljšanja opšteg fizičkog stanja.
Sneg polako počinje da pada na planinama Austrije i očekuje se sjajna sezona. U nekim delovima Bugarske pokrivač je dostigao i do 20cm, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << planinama Francuske skijanje uveliko traje.
Ako vam je inostranstvo skupo i daleko, uvek možete da posetite neku od popularnih destinacija za zimovanje u Srbiji, kao što je Kopaonik, Zlatibor, Stara planina... Snežni pokrivač u svim skijalištima je oko 20cm, a temperature nešto ispod nule.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.