Izvor: Blic, 09.Jan.2020, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela inspekcija prodavnica, UKLONJENE KESE koje nisu biorazgradive

Sekretarijat za inspekcijske poslove Beograda i komunalne inspekcije na teritoriji opština Vračar, Voždovac, Zvezdara, Savski venac i Palilula, proveli su tokom današnjeg dana koordinisanu akciju povodom, kako su istakli, "sve učestalijih prijava građana da se u velikom broju prodajnih objekata trgovinskih radnji još uvek prodaju plastične kese koje nisu biorazgradive".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele kontrole prodaje plastičnih kesa

Izvor: Danas, 09.Jan.2020

Sekretarijat za inspekcijske poslove i komunalna inspekcija danas su u prodavnicama na teritoriji opština Vračar, Voždovac, Zvezdara, Savski venac i Palilula tokom kontrole prodaje plastičnih kesa utvrdili da se na kasama svih nadziranih trgovinskih objekta nalaze biorazgradive kese, papirne kese...

Nastavak na Danas...

Akcija kontrole prodaje plastičnih kesa u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Jan.2020

Povodom prijava građana da se u velikom broju trgovinskih radnji u Beogradu još prodaju plastične kese koje nisu biorazgradive, danas je sprovedena akcija kontrole prodaje plastičnih kesa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.