Izvor: Blic, 30.Nov.2022, 13:23

Pilot morao hitno da prizemlji avion zbog pomahnitale putnice: Pokušala da otvori vrata aviona usred leta jer joj je - "Isus rekao da tako treba"

Za putnike Hjustona u Teksasu za Kolumbus u Ohaju let u subotu je mogao da postane smrtonosan, kada je jedna putnica pokušala da otvori bočna vrata aviona usred leta, posle čega je za svoj čin optužila ni manje ni više nego - boga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putnica usred leta pokušala da otvori vrata aviona: Vikala da joj je Isus rekao da to učini

Izvor: Danas, 30.Nov.2022

Za putnike iz Hjustona u Teksasu do Kolumba, u Ohaju, let u subotu mogao je da se pretvori u smrtonosan, kada je putnica pokušala da otvori bočna vrata aviona usred leta, nakon čega je okrivila ni manje ni više nego – Boga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.