Izvor: Blic, 05.Apr.2024, 13:48

Piero Formenti za "Blic Biznis": "Evropa usporila, ali Balkan dobro tržište za jahte!" Luksuz kao drugo ime Sajma nautike, lova i ribolova (FOTO)

"Kurs može biti samo jedan" slogan je 44. Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova koji se od 4. do 8. aprila održava u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Posetioci ove manifestacije mogu uživo da vide neke od najluksuznijih plovila ove industrije, čiji performansi i estetika nikog neće ostaviti ravnodušnim, u šta se uverio i "Blic Biznis".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Jahtice" za manje od 50.000 evra?! Pronašli smo i koja su najskuplja plovila na 44. Sajmu nautike (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Apr.2024

Na 44. Međunarodnom Sajmu nautike, lova i ribolova posetioce čekaju prave nautičke poslastice. Skupocene jahte, čamci, skuteri i slična plovila mame svojim sjajem, ali i cenom. Najskuplji modeli jahti koštaju više od 300.000 evra, ali ima i pristupačnijih modela za manje od 50.000 evra. Popusti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.