Pefkohori je idealan za pravi odmor i uživanje

Izvor: Blic, 11.Jul.2012, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pefkohori je idealan za pravi odmor i uživanje

Ukoliko maštate o izležavanju na prelepoj plaži okruženoj borovom šumom, pravi izbor za vas je grčko letovalište Pefkohori. Na sajtu superodmor. rs samo danas možete pronaći aranžman koji će vam omogućiti čak 75 evra popusta na uplatu po osobi.

Za 295 evra preko sajta superodmor.rs možete uplatiti letovanje u Pefkohoriju, a u cenu je uključeno 10 noćenja u vili Posejdon i autobuski prevoz. Polazak je 14. jula a stara cena bila je 370 evra, tako da danas možete uštedeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čak 75 evra po osobi.

Pefkohori, što u prevodu znači "borovo selo", glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikiju. Ovo grčko letovalište je postalo slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima.

Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj sa lepim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica, zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe. Pefkohori je udaljen svega 100 kilometara od Soluna u koji možete svratiti u šoping.

Više informacija o aranžmanu saznajte ovde.

Povezane vesti: Kala Nera: Ribarsko selo u zalivu Pagasitik Letujete u prelepom Pefkohoriju Čola: Priznajem, razmazio sam ćerke Posetite zemlju faraona Uživajte u Grčkoj za samo 179 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.