Park za... nudiste?!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Park za... nudiste?!

Plaže za nudiste su ok, ali parkovi, i to gradski?!

Foto: Printscreen/YouTube

  Grad svetlosti će uskoro dobiti neočekivanu turističku atrakciju - park za nudiste!

Gradonačelnik Pariza, Bruno Žilijar je najavio da još uvek nisu sigurni gde će se park nalaziti jer, kako kaže, "ne žele nikoga da uznemiravaju".

To možda i neće biti čitav prak, objasnio je gradonačelnik za francuski radio RMC (Radio Monte Carlo), već će možda biti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo neka lepa i malo veća bašta u kojoj će ljudi moći da se skinu i uživaju u Suncu i prirodi.

"Dejli mejl" piše da je predsednik Asocijacije za promociju nudizma, Žak Frimon, predložio jezero Domenil za novu nudistički raj, a potreba za parkomjavila se kao posledica sve većeg broja nudista u Parizu.

Oskudno obučeni izletnici nisu retka pojava na obalama Sene i u nekim parkovima tokom letnih dana u Parizu, a sada će dobiti i park.

Inače, to nije novost u Evropu. U Berlinu i Minhenu, na primer, uveliko postoje takvi parkovi.

Šta vi mislite o tome?

Pročitajte i ovo:

Grad u kojem je golotinja obaveznaMasovna "gola tuča" na plaži u Francuskoj!Najatraktivnije plaže za golaće

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.