Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 12:07

Paljenje varte na otvorenom DONELO NEVOLJE: Izgorela vikendica kod Foče, uzrok ljudski faktor

U selu Donji Budanj, u fočanskoj mesnoj zajednici Miljevina, u šumskom požaru koji se proširio na imanje čiji je vlasnik S.S, izgoreli su njegova vikendica i šupa, a uviđajem Policijske uprave Foča i inspektora za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara konstatovano je da je požar izazvan ljudskim faktorom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U požaru u Foči izgorila vikendica i pomoćni objekat

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2021

FOČA - Policijski službenici Policijske uprave Foča juče su oko 17.30 časova, zajedno sa pripadnicima teritorijalne vatrogasne jedinice Foča lokalizovali šumski požar koji se prethodno proširio i na porodično imanje S.S. u selu Donji Budanj u ovoj opštini, kojom prilikom je u potpunosti ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.