Izvor: Blic, 07.Nov.2023, 12:20

"PUKLO JE JAKO, ISTERA ME IZ PAMETI" Meštani naselja u Nišu gde su povređena trojica policajaca šokirana: "Ovde automobili jure iako je neafaltirano"

"Puklo je jako, istera me iz pameti. Ja pa mislim đubretari. Onda vidim udes, sudarila se dva vozila. Ne znamo šta je bilo. Nisu nam dali da izlazimo. Od sudara jednom komšiji je oštećena kapija"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NAS JE STRAH I ZBOG DECE" Komšije u panici nakon sudara "opel astre" i policijskih kola: "Puklo je jako, jednom komšiji je oštećena kapija"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023

Pojedine komšije koje stanuju pored mesta incidenta kažu da tim putem kojim se ide do groblja automobili brzo jure...Težak incident u kojem su jutros povređena trojica policajaca u Nišu, se desio na delu puta u naselju 9. maj, koji vodi ka groblju u ovom naselju, tako da se ne isključuje mogućnost...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.