Izvor: Blic, 03.Mar.2021, 10:21

PUCNJAVA U BEOGRADU Muškarac iz automobila u pokretu ispalio hice u izlog restorana, policija ga uhapsila za 5 minuta!

Pripadnici beogradske policije brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. P. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija uhapsila osumnjičenog koji je pucao u izlog restorana u centru Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2021

Pripadnici beogradske policije uhapsili su B.P. (39) zbog sumnje da je ispalio više hitaca iz pištolja u izlog restorana u gradskoj opštini Stari grad, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen osumnjičeni za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja

Izvor: Beta Video, 03.Mar.2021

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. P. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. (pokrivalice) Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.