Izvor: Blic, 06.Jul.2021, 18:15

PUCAO U AUTOMOBIL U KOJEM SU BILA DVA MLADIĆA Uhapšen nasilnik iz okoline Bojnika, policija pronašla oružje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bojniku, u okviru akcije "Gnev" brzom akcijom, uhapsili su G. N. (54) iz okoline Bojnika, osumnjičenog da je u noći između 4. i 5. jula pucao u automobil u kojem su se nalazila dvojica mladića, starosti 27 i 32 godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucao u automobil u kome su bila dvojica mladića

Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2021

LESKOVAC-BOJNIK..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bojniku, u okviru akcije “Gnev” brzom akcijom, uhapsili su G.N.(1967) iz okoline Bojnika, osumnjičenog da je u noći između 4. i 5. jula pucao u automobil u kojem su se nalazila dvojica mladića, starosti 27 i 32 godine...On se tereti...

Nastavak na JUGpress.com...

IZREŠETAO IM AUTOMOBIL Uhapšen muškarac koji je dogovorio susret sa dva mladića, pa izvadio pištolj i ZAPUCAO na njih

Izvor: Blic, 07.Jul.2021, 12:22

Policajci su u Bojniku, u okviru akcije "Gnev", uhapsili G. N. (54) iz okoline tog mesta, osumnjičenog da je u noći između 4. i 5. jula pucao u automobil u kojem su se nalazila dvojica mladića, starosti 27 i 32 godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.