Izvor: Blic, 04.Jun.2020, 21:18

PSU IŠČUPALI NOGU IZ KOLENA Brutalno se iživljavali nad nedužnom životinjom u Nišu, pa mislili da će proći nekažnjeno (VIDEO)

Predstavnici Društva za zaštitu životinja najavili su da će podneti krivičnu prijavu protiv radnika JKP "Medijana" D.P. zbog sumnje da je jednog psa prilikom izvlačenja iz šinterskog kamiona tako jako povukao da mu je iščupao nogu iz kolena! Snimak psa sa povređenom nogom koji cvili objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je žestoke polemike i osude u javnosti vezano za rad zoohigijeničarske službe JKP "Medijana".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aktivistkinja podnosi krivičnu prijavu protiv radnika “Mediane” koji je povredio psa

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2020, 14:23

Radnik Zoohigijene u JKP Mediana povredio je psu nogu kada ga je izvlačio iz kamiona pre nedelju dana, svedoči aktivistkinja Društva za zaštitu životinja Anđela Kocić koja ima i video snimak. Pas je pobegao, još ne mogu da ga nađu i odvedu kod veterinara, a aktivistkinja Kocić najavljuje i...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.