Izvor: Blic, 06.Sep.2023, 23:57

PRVO OGLAŠAVANJE SESTRE ANELI AHMIĆ Otkrila nove detalje: "Stanija je uslovila Asmina da LAŽE da ne bi ispala rasturačica brakova"

Nakon mnogobrojnih glasina koje već danima drmaju javnost, a tiču se najaktuelnije učesnice Elite, Aneli Ahmić, njenog supruga Asmina i Stanije Dobrojević, sada se prvi put oglasila Sita Ahmić, Anelina sestra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZBOG OVIH PORUKA JE STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Pokušao da se "opere" od veze sa njom - molio Aneli za oproštaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 07:57

Procurila prepiska u javnost!..O ljubavnom trouglu Aneli Ahmić, Asmina Durdžić i Stanije Dobrojević se priča i piše danima. Aneli je po ulasku u Belu kuću optužila Staniju da joj je preotela muža...Međutim, Stanija se ubrzo oglasila i otkrila da nije znala da on ima suprugu i da nikada nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.