Izvor: Blic, 06.Apr.2020, 06:59

PRVIH MESEC DANA Srbija u borbi protiv korona virusa: Ključni dani, dileme, najvažnije mere i ŠTA NAS DALJE ČEKA

"U Srbiji je zabeležen prvi slučaj oboljevanja od korona virusa. Reč je o muškarcu starom 43 godine koji je u više navrata boravio u Budimpešti kod sestre", ovako je 6. marta 2020. godine na konferenciji za medije govorio ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Danas je tačno mesec dana od tada, a u Srbiji imamo zabeleženih 1.908 slučajeva zaraze, dok je 51 osoba preminula. Život naših građana se za to vreme promenio gotovo u potpunosti. Evo šta se sve događalo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona virus: Boris Džonson u bolnici, broj zaraženih na Balkanu raste

Izvor: Danas, 06.Apr.2020

Getty Images Britanski premijer Boris Džonson prebačen je u bolnicu, Japan se sprema da proglasi vanredno stanje a u Srbiji je tačno mesec dana otkako je registrovan prvi sluča zaraze virusom korona. Od 6. marta do danas, u Srbiji je zabeleženo 1.908 slučajeva zaraženih, među kojima su i zdravstveni...

Nastavak na Danas...

Slavlje u Severnoj Makedoniji izostalo zbog virusa

Izvor: Danas, 06.Apr.2020

Mesec dana pošto je u Severnoj Makedoniji evidentiran prvi slučaj zaraze virusom korona (26. februar) ova država je zabeležila dva važna datuma - prijem u NATO 27. marta i "zeleno svetlo" za otvaranje pregovora o pristupanju EU 24. marta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.