Izvor: Blic, 05.Jul.2020, 15:04

PRVI TV INTERVJU LUNE ĐOGANI NAKON ZADRUGE Kosa do struka, NEPREPOZNATLJIVA, umalo zaplakala: "Prvi put sam videla Ninu skrhanu, osetila sam njenu bol"

Luna Đogani danas je bila gost u emisiji "Premijera Vikend Specijal". Ona je na samom početku svojim izgledom privukla pažnju, kada se pojavila sa dugom, plavom kovrdžavom kosom u studiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LUNA PRIZNALA - Nakon Zadruge videla se sa ATIJASOM! Evo kako je protekao susret, a onda je otkrila da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020

I dalje je voli...U emisiji "Premijera - Vikend specijal" gost je bila Luna Đogani. Ona je otvoreno govorila o svemu što joj se desilo u rijalitiju, ali i šta se desilo posle...Jedna od zanimljivijih situacija jeste svakako susret sa njenim očuhom Andrejem Atijasom...👋🏻💕💕💕 #zadruga3...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.