Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 12:58

PRVE SLIKE SA MESTA TRAGEDIJE Otac udario glavom o ivičnjak tokom svađe sa sinom i nastradao, komšije u šoku: "Ne znamo oko čega su mogli toliko da se posvađaju..."

"Dejan je bio divan čovek. Uvek spreman da pomogne. Normalna porodica. Nije mi jasno oko čega su mogli toliko da se posvađaju. Izgledalo je da se lepo slažu", kažu za "Blic" šokirane komšije porodice u kojoj su se sinoć oko 22.30 sati u Obrenovcu posvađali otac i sin, nakon čega se, kako se sumnja, otac sapleo o lanac kojim je bio vezan pas i glavom udario o ivičnjak. Nesrećni muškarac stradao je na mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC GLAVOM UDARIO U IVIČNJAK Komšije otkrile detalje horora u Obrenovcu: Ne znamo oko čega su mogli toliko da se posvađaju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023

Tragedija koja je potresla Obrenovac...- Bio je divan čovek. Uvek spreman da pomogne. Normalna porodica. Nije mi jasno oko čega su mogli toliko da se posvađaju. Izgledalo je da se lepo slažu - kažu šokirane komšije porodice u kojoj su se sinoć oko 22.30 sati u Obrenovcu posvađali otac i sin,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.