Izvor: Blic, 25.Avg.2023, 09:54

PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA Dvostruko ubistvo mladića u Futogu: Lokve krvi po ulici, sve vrvi od policije (FOTO)

N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) I B.G. (26) osumnjičeni su za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je N.Š. (19) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjen M. M. (20) kasnije preminuo u bolnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO SU UBIJENI MLADIĆI IZ FUTOGA Stradali u obračunu navijača, na društvenim mrežama oproštaj: "Počivajte u miru braćo" (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Avg.2023

Nikola Š. (19) i Miloš M. (20) ubijeni su tokom sinoćnog sukoba navijača u Fruškogorskoj ulici u Futogu, dok su uhapšena četiri mladića koja se sumnjiče da su vatrenim oružjem izvršili ovo krivično delo. Sada se na društvenim mrežama navijači opraštaju od stradalih mladića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.