Izvor: Blic, 25.Dec.2023, 01:36

PROSTORIJE UNAKAŽENE, A ŠTETA NENADOKNADIVA Evo kako izgleda Skupština grada nakon pokušaja opozicije da upadne unutra (FOTO/VIDEO)

Nakon protesta pristalica liste "Srbija protiv nasilja" i poziva lidera opozicije da uđu u zgradu Skupštine grada, izbili su veliki neredi. Pošto su vrata gradske skupštine bila zaključana, okupljeni su pokušali da ih provale, a onda demolirali i ulaz i prozore.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRŠ, SRČA I BETONSKE KOCKE Kako izgleda demolirana Skupština grada posle pokušaja demonstranata da upadnu u zgradu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Dec.2023

Tokom protesta "Srbije protiv nasilja" ispred RIK-a okupljeni su sinoć pozvani da "osvoje" Skupštinu grada. Pošto su ulaz u zgradu iznutra blokirale jake snage Žandarmerije demonstranti su pokušali nasilno da upadnu, a onda su demolirali ulaz i prozore i napali policajce, koji su uzvratili suzavcem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.