Izvor: Blic, 13.Mar.2024, 00:07

PROGRAMER NEBOJŠA IZ OSVETE ZBOG OTKAZA ZAPUCAO NA KOLEGE Ušao na sastanak i upucao ŠEFA u glavu, ranio kolegu, pa se razneo plinskom bocom: Beogradski zločin koji i danas ledi krv u žilama

Nebojša (31) upao je u firmu u kojoj je dobio otkaz i zapucao na bivše kolege. U pucnjavi, koja se odigrala na današnji dan pre tačno šest godina, u Beogradu u Ruzveltovoj ulici na mestu je ubio šefa Branka Kanjevca (31), Marko Filipović (36) je ranjen u rame, dok je Igor Radenković u panici skočio kroz prozor i pri padu povredio rame i karlicu!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEBOJŠA ISPALIO KIŠU METAKA NA BIVŠE KOLEGE! Zbog otkaza izvršio masakr?! Programer isprogramirao ZLOČIN koji će se pamtiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024

Pet godina od ove tragedije...Nebojša (31) upao je u firmu u kojoj je dobio otkaz i zapucao na bivše kolege. U pucnjavi, koja se odigrala na današnji dan pre tačno šest godina, u Beogradu u Ruzveltovoj ulici na mestu je ubio šefa Branka Kanjevca (31), Marko Filipović (36) je ranjen u rame, dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.