Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 22:16

PROBUŠIO ŽENI GLAVU, PA POZVAO ĆERKU DA JOJ TO KAŽE Na mesto jezivog zločina u Novom Sadu stigli uplakani kumovi: "Ne možemo da verujemo da je on to uradio" (FOTO)

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDNA KRVAVA DRAMA POTRESLA NOVI SAD Ženu ubio bušilicom, pa pokušao samoubistvo - OTKRIVENO KAKO JE USPEO DA PREŽIVI SKOK

Izvor: Kurir, 12.Mar.2024, 07:52

Muškarac Nikola T. (55) jе juče u popodnеvnim časovima ubio suprugu Gordanu T. (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i bеtonskim blokom, skokom u Kanal DTD sa Tеmеrinskog mosta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.