Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 12:36

"PROBUDILA SE NADA DA ĆE SE PREDATI" Otac Stefana Savića u tužilaštvu, svedoči o ubistvu sina: "Porodica osumnjičenog je zvala njegovu"

Nenad Savić, otac ubijenog MMA borca i reprezentativca Srbije, Stefana Savića u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan povodom saznanja o ubistvu svog sina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BLIC" OTKRIVA Šta je otac ubijenog MMA borca rekao u Tužilaštvu: "Zarekao se da na ulici neće primenjivati borilačke veštine da ne bi kaljao GRB!"

Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 07:01

Nenad Savić, otac MMA borca Stefana Savića koji je ubijen pre tačno mesec dana u centru Beograda, saslušan je juče pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu kao svedok oštećeni u istrazi koja se vodi protiv Vasilija Gačevića (23) i Marka Daničića (23), osumnjičenima za ovaj svirep zločin....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.