Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 21:30

PRLJAVI POSLOVI VELJE NEVOLJE Koja je bila uloga Belivuka i njegove kriminalne grupe u kavačkom klanu

Uhapšeni Veljko Belivuk (36) zvani Velja Nevolja igrao je veliku ulogu u "kavačkom klanu" iz Crne Gore s kojim je poslednjih godina oformio jaku saradnju. Belivuk je praktično bio vođa beogradskog ogranka ovog klana kojem je glavna delatnost distribucija kokaina, a očigledno je da ni tu nije hteo da se zaustavi, već je planirao spajanje njegove sa grupom koju je predvodio Darko Elez kako bi oformili najopasniji klan u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENA NEVOLJINA ULOGA U KAVAČKOM KLANU? Isplivali prljavi poslovi Belivukove kriminalne grupe

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Kako je "škaljarski" klan jačao u srpskom podzemlju, tako je i "kavački" odlučio da potraži saradnike među našim kriminalcima...Uhapšeni Veljko Belivuk (36) zvani Velja Nevolja igrao je veliku ulogu u "kavačkom klanu" iz Crne Gore s kojim je poslednjih godina oformio jaku saradnju. Belivuk je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JEZIVA OSVETA BELIVUKOVE GRUPE: Isplivali novi detalji - poznatog advokata ubili pred sinom jer je zastupao njihove protivnike?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 18:23

Policija sumnja da su pripadnici klana Velje Nevolje navodno ubili poznatog beogradskog advokata...Pripadnici klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, po svemu sudeći, ubili su, kako pojedini beogradski mediji tvrde, i poznatog beogradskog advokata Mišu Ognjanovića...Na ovo ukazuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.