Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 18:25

PRLJAVA KIŠA napravila HAOS u Beogradu: Automobili se ne vide od peska i prašine (FOTO)

Jak talas zahlađenja stigao je u Srbiju i već je drastično oborio temperature, najviše na severu zemlje. Dolazak hladnog talasa u našu zemlji najaviće jak i olujni vetar, a već sutra temperatura će biti za 15 stepeni manja u odnosu na prethodne dane. Večeras se očekuju jaki pljuskovi, a prva kiša već je pala i u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POPALJENI SVI MOGUĆI METEOALARMI! U Beogradu se smračilo u podne, u Niš stigla kiša iz Sahare, a EVO kad se očekuje najjači olujni udar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2024, 14:12

Hladni front stigao je u Hrvatsku, jak talas zahlađenja na putu je ka Srbiji! Dolazak hladnog talasa u našoj zemlji najaviće jak, olujni vetar, a prvi delovi Srbije koji su na udaru jesu - popodne Vojvodina, a zatim uveče i centralna Srbija. Temperatura postepeno pada i sve to uvertira je za drastično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.