Izvor: Blic, 12.Okt.2023, 06:06

PRITISCI, PRETNJE SANKCIJAMA I PAKET "UZMI ILI OSTAVI" Šta se krije iza dolaska velike petorke u Beograd 21. oktobra

Emisari predsednika SAD, Francuske, Nemačke i Italije zajedno sa Miroslavom Lajčakom stižu u Srbiju za tačno devet dana. Ovo je drugi put ove godine da dolaze u Beograd, a sasvim sigurno ne stižu praznih ruku. Sagovornici "Blica" ukazuju da u brižljivo spakovanom koferu nose plan "uzmi ili ostavi", a koji se odnosi na pritiske oko primene Ohridskog sporazuma, samim tim i da se dijalog Beograda i Prištine pokrene sa mrtve tačke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA SE KRIJE IZA DOLASKA VELIKE PETORKE U BEOGRAD? Skovan plan "uzmi ili ostavi" za Kosovo i Metohiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023

Predsednik je juče najavio da će u Beogradu boraviti 21. oktobra..Emisari predsednika SAD, Francuske, Nemačke i Italije zajedno sa Miroslavom Lajčakom stižu u Srbiju za tačno devet dana. Ovo je drugi put ove godine da dolaze u Beograd, a sasvim sigurno ne stižu praznih ruku. Analitičari ukazuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.